Bereikbaarheid

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar op nummer (0578) 57 50 93.

Voor spoed kies je 1, indien de assistente aanwezig is hoor je dit via het keuzemenu en kun je optie 2 kiezen. Indien de assistente afwezig is en er is geen sprake van spoed vragen we je op een later moment terug te bellen.

De assistente is dagelijks aanwezig van 08.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 15.30.  ->> Gedurende de ZOMERVAKANTIE zullen de assistenten alleen ’s morgens aanwezig zijn.

Indien je geen gehoor krijgt via het vaste nummer en er is sprake van spoed dan kun je ons oppiepen via de waarneemdienst via 088-0511784. Wij worden dan onmiddellijk opgepiept.

Je kunt voor niet-medische vragen of afspraken verzetten ook mailen naar: info@praktijklavita.nl of maak gebruik van het contactformulier. Bij medisch inhoudelijke vragen waar je snel antwoord op moet krijgen, moet je altijd bellen. Wij kunnen niet garanderen dat de mail elke dag gelezen wordt.

Laat het minimaal 24 uur van tevoren weten wanneer je verhinderd bent. Indien je een afspraak niet nakomt of niet tijdig verzet, zullen wij kosten in rekening brengen. Deze kosten kun je niet declareren bij de zorgverzekeraar en zul je zelf moeten betalen.