Ons team

 

Liesbeth

Liesbeth Post

Praktijkeigenaar, verloskundige en vrouwencoach.

Ik ben Liesbeth Post en sinds 1999 werk ik als verloskundige hier op de Veluwe. Ik geniet van mijn werk bij La Vita ! Vooral om onze zwangere cliënten die persoonlijke zorg te geven die nodig is, om met zelfvertrouwen, toe te leven naar de geboorte van hun baby. De medische kant is daarin een uitdaging maar ook het toeleven naar het ouderschap, van de zwangere en haar partner, vind ik leuk om te zien en te begeleiden. Dit is ook de reden dat ik in 2016 een opleiding tot coach ben gaan doen. Ik kan nu als verloskundige mijn werk doen maar ook vrouwen, die persoonlijk wat extra coaching willen, begeleiden. Ik ben getrouwd en heb zelf ook aan de lijve ervaren wat het is om zwanger te zijn, te bevallen en moeder te worden. Ik heb vier prachtige kids gekregen !

 

 

 

 

 

 

Elisabeth

Elizabeth Olthuis

Praktijkeigenaar, verloskundige en echoscopiste.

Ik ben in 2008 afgestudeerd en sinds 2010 werk ik als vaste collega binnen de maatschap van La Vita. Naast de verloskundige werkzaamheden houd ik mij binnen het team bezig met kinderwensspeekuren en stagebegeleiding. Sinds begin 2012 ben ik gediplomeerd echoscopiste. Als verloskundige ben ik betrokken bij een heel intiem proces in het leven van de aanstaande ouders. Zwangerschap en de ontwikkeling van een pril mensenleven is en blijft fascinerend. Ik vind het dan ook bijzonder om deze gebeurtenis van zo dicht bij mee te mogen maken. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een vertrouwensband om jullie zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en begeleiden. Als dit bereikt is dan is er voor mij volledige voldoening! Tevens vind ik het belangrijk om nieuwe ontwikkelingen binnen de verloskunde te onderzoeken en hier onze zorg op aan te passen. Mochten er speciale wensen zijn kunnen jullie dit altijd bespreken, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik wens jullie een goede zwangerschap,bevalling en kraamperiode toe en misschien tot gauw!

 

 

 

 

Wendel

Wendel van de Heg

Praktijkeigenaar, verloskundige en echoscopiste.

Samen met mijn man en zoontjes Julius (2016) en Simon (2018) woon ik in het mooie Wenum Wiesel. Na mijn studie Gezondheidswetenschappen besloot ik het roer om te gooien en verloskunde te gaan studeren. Sinds 2012 werk ik hierin met heel veel plezier! Het eerste jaar heb ik op verschillende plekken waargenomen. Van 2013 tot en met 2016 heb ik met veel plezier op de verloskamers in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn gewerkt waar ik de hoogrisico zwangeren en barenden begeleidde. In deze tijd leerde ik de collega’s van La Vita goed kennen en tijdens mijn eigen zwangerschap was ik hier ook onder controle. Een eigen praktijk is altijd een droom geweest, dus toen ik deze kans kreeg in september 2016 heb ik deze met beide handen aangegrepen. Ik vind het heel bijzonder om zwangeren en hun partner te begeleiden tijdens deze periode in hun leven. Naast verloskundige ben ik sinds 2014 ook echoscopiste. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten!

 

 

 

 

 

Nienke

Nienke Brand

Praktijkeigenaar en verloskundige.

Mijn naam is Nienke Brand en sinds november 2016 werk is als verloskundige bij La Vita. Eerst als waarnemend verloskundige en sinds 1 oktober 2018 als vaste collega! Na mijn studie ben ik eerst aan de slag gegaan in een multiculturele buurt in Rotterdam-Zuid. Na de drukte van de stad genieten we sinds begin 2016 van de rust en ruimte in Oene. Ik geniet van mijn werk omdat ik contact mag hebben met (aanstaande) ouders in een heel bijzondere periode van hun leven. Als moeder van Suze (2016) en Stef (2018) weet ik uit ervaring hoe belangrijk de begeleiding van een verloskundige is. Daarom zullen we er samen voor zorgen dat jullie je gehoord weten en dat je door onze begeleiding kunt terugkijken op een mooie periode van zwangerschap, bevalling en kraambed.

 

 

 

 

 

 

Da Le

Da Le

Verloskundige. 

Mijn naam is Da en ik kom vanaf januari 2021 het team van La vita versterken. Zelf ben ik geboren in Vietnam en op tweejarige leeftijd naar Nederland gekomen. In Nederland ben ik opgegroeid in Wijk bij Duurstede en voor de liefde ben ik verhuisd naar Amersfoort. Daar woon ik nu samen met mijn man en twee kinderen, Luc van 7 jaar en Phi lien van 1,5 jaar oud.

Mijn interesse in de verloskunde is acht jaar gelden ontstaan door mijn eigen zwangerschap. Ik heb zelf mogen ervaren wat het betekende om een band aan te gaan met je verloskundige. Zwanger zijn en bevallen waren momenten waarin ik als vrouw heel onzeker kon zijn. Onzeker omdat ik niet wist wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten. Dankzij de verloskundige leerde ik om meer vertrouwen te krijgen in mijn eigen lichaam. Wij kunnen veel meer dan dat we denken.

Hierdoor ben ik als laatbloeier de opleiding verloskunde gaan volgen. En werk ik nu met plezier als verloskundige. Het is voor mij een heel dankbaar beroep, omdat ik met jullie deze bijzondere fase mag meemaken.

 

 

 

Nora Kwakernaak

Verloskundige.

Ik ben Nora Kwakernaak en kom vanaf 1 april het team van La Vita versterken als waarnemend verloskundige. Ik ben 23 jaar en  kom uit Gorinchem. Ik ben kort geleden naar Apeldoorn verhuisd om hier het mooiste beroep van de wereld te gaan uitoefenen. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in alles rondom de zwangerschap & geboorte en ben daarom in 2016 gestart met de studie Verloskunde in Rotterdam.
Tijdens mijn studie heb ik een aantal keer de bevalling van vriendinnen en familieleden mogen begeleiden. Dit heeft mij opnieuw doen beseffen hoe bijzonder de komst van een nieuw kindje is en hoeveel geluk ik heb dat ik mij hier dagelijks mee bezig mag gaan houden.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jullie leven. Ik heb er zin in!