Ons team

 

Liesbeth

Liesbeth Post

Praktijkeigenaar, verloskundige en vrouwencoach.

Ik ben Liesbeth Post en sinds 1999 werk ik als verloskundige op de Veluwe. Ik geniet van mijn werk bij La Vita ! Vooral om onze zwangere cliënten die persoonlijke zorg te geven die nodig is, om met zelfvertrouwen, toe te leven naar de geboorte van hun baby. De medische kant is daarin een uitdaging maar ook het toeleven naar het ouderschap, van de zwangere en haar partner, vind ik leuk om te zien en te begeleiden. Dit is ook de reden dat ik in 2016 een opleiding tot coach ben gaan doen. Ik kan nu als verloskundige mijn werk doen maar ook vrouwen, die persoonlijk wat extra coaching willen, begeleiden. Ik ben getrouwd en heb zelf ook aan de lijve ervaren wat het is om zwanger te zijn, te bevallen en moeder te worden. Ik heb vier prachtige kids gekregen.

Als coach heb ik me gespecialiseerd in begeleiding van vrouwen en hun partners na een nare en/of traumatische ervaring op het gebied van kinderwens, zwangerschap en bevalling.
Merk je dat je angstig bent voor de bevalling en/of juist klachten hebt na je bevalling ?
Weet je het allemaal niet zo goed maar heb je wel wat extra steun nodig?
Voel je vrij om contact op te nemen en te kijken wat ik voor jou kan betekenen !

 

 

 

Elisabeth

Elizabeth Olthuis

Praktijkeigenaar, verloskundige en echoscopiste.

Ik ben in 2008 afgestudeerd en sinds 2010 werk ik als vaste collega binnen de maatschap van La Vita. Naast de verloskundige werkzaamheden houd ik mij binnen het team bezig met kinderwensspeekuren en stagebegeleiding. Sinds begin 2012 ben ik gediplomeerd echoscopiste. Als verloskundige ben ik betrokken bij een heel intiem proces in het leven van de aanstaande ouders. Zwangerschap en de ontwikkeling van een pril mensenleven is en blijft fascinerend. Ik vind het dan ook bijzonder om deze gebeurtenis van zo dicht bij mee te mogen maken. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een vertrouwensband om jullie zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en begeleiden. Als dit bereikt is dan is er voor mij volledige voldoening! Tevens vind ik het belangrijk om nieuwe ontwikkelingen binnen de verloskunde te onderzoeken en hier onze zorg op aan te passen. Mochten er speciale wensen zijn kunnen jullie dit altijd bespreken, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik wens jullie een goede zwangerschap,bevalling en kraamperiode toe en misschien tot gauw!

 

 

 

 

Wendel

Wendel van de Heg

Praktijkeigenaar, verloskundige en echoscopiste.

Samen met mijn man en 3 kinderen Julius (2016), Simon (2018) en Evelien (2022) woon ik in het mooie Wenum Wiesel. Na mijn studie Gezondheidswetenschappen besloot ik het roer om te gooien en verloskunde te gaan studeren. Sinds 2012 werk ik hierin met heel veel plezier! Het eerste jaar heb ik op verschillende plekken waargenomen. Van 2013 tot en met 2016 heb ik met veel plezier op de verloskamers in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn gewerkt waar ik de hoogrisico zwangeren en barenden begeleidde. In deze tijd leerde ik de collega’s van La Vita goed kennen en tijdens mijn eigen zwangerschap was ik hier ook onder controle. Een eigen praktijk is altijd een droom geweest, dus toen ik deze kans kreeg in september 2016 heb ik deze met beide handen aangegrepen. Ik vind het heel bijzonder om zwangeren en hun partner te begeleiden tijdens deze periode in hun leven. Naast verloskundige ben ik sinds 2014 ook echoscopiste. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten!

 

 

 

 

 

Nienke

Nienke Brand

Praktijkeigenaar en verloskundige.

Mijn naam is Nienke Brand en sinds november 2016 werk is als verloskundige bij La Vita. Eerst als waarnemend verloskundige en sinds 1 oktober 2018 als vaste collega! Na mijn studie ben ik eerst aan de slag gegaan in een multiculturele buurt in Rotterdam-Zuid. Na de drukte van de stad genieten we sinds begin 2016 van de rust en ruimte in Oene. Ik geniet van mijn werk omdat ik contact mag hebben met (aanstaande) ouders in een heel bijzondere periode van hun leven. Als moeder van Suze (2016), Stef (2018) en Luuk (2022) weet ik uit ervaring hoe belangrijk de begeleiding van een verloskundige is. Daarom zullen we er samen voor zorgen dat jullie je gehoord weten en dat je door onze begeleiding kunt terugkijken op een mooie periode van zwangerschap, bevalling en kraambed.

 

 

 

 

 

 

Nora Kwakernaak

Verloskundige.

Ik ben Nora Kwakernaak, ben 23 jaar en  kom uit Gorinchem. Ik ben kort geleden naar Apeldoorn verhuisd om hier het mooiste beroep van de wereld te gaan uitoefenen. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in alles rondom de zwangerschap & geboorte en ben daarom in 2016 gestart met de studie Verloskunde in Rotterdam.
Tijdens mijn studie heb ik een aantal keer de bevalling van vriendinnen en familieleden mogen begeleiden. Dit heeft mij opnieuw doen beseffen hoe bijzonder de komst van een nieuw kindje is en hoeveel geluk ik heb dat ik mij hier dagelijks mee bezig mag gaan houden.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jullie leven. Ik heb er zin in!

 

 

 

 

 

Marloes van der Beek 

Verloskundige. 

Mijn naam is Marloes van der Beek, 28 jaar, en woonachtig in het mooie Vaassen. Op jonge leeftijd fascineerde mij zwangerschap en nieuw leven al. Vandaar dat ik tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige heb besloten de overstap te maken en de studie Verloskunde in Amsterdam ben gaan volgen. Met heel veel plezier heb ik na het afronden van mijn studie waargenomen in Zwolle, Wezep e.o., en Deventer-Oost. Ik kijk ernaar uit om bij La Vita als waarnemend verloskundige aan de slag te gaan!

Zwanger mogen worden en zijn, is iets wonderbaarlijks. Dat realiseer ik mij elke keer weer opnieuw. Ik vind het bijzonder om iedere keer weer getuige te mogen zijn van nieuw leven Ieder mens, iedere zwangere is uniek, en heeft eigen wensen en behoeften. Samen met jullie als (aanstaande) ouders wil ik daar graag onze zorg en begeleiding op afstemmen. De persoonlijke begeleiding van zwangerschap tot kraamperiode geeft mij veel energie en voldoening. Ik vind het bijzonder om iedere keer weer getuige te mogen zijn van nieuw leven. Graag sta ik voor jullie klaar en hoop er samen met jullie een mooie tijd van te maken.