Studenten

Beste aanstaande ouders,

Ik ben Manon van der Waals, verloskundige in opleiding. Ik zit in het 4e en tevens laatste jaar van mijn opleiding. Vanaf 10 oktober t/m 27 november kom ik stage lopen bij Verloskundigenpraktijk La Vita, waar ik ontzettend veel zin in heb. Uit eigen ervaring weet ik dat La Vita een zeer prettige praktijk is om als aanstaande ouders door begeleid te worden. Des te leuker om mezelf nu als verloskundige in opleiding binnen praktijk La Vita verder te mogen ontwikkelen.

Naast mijn studie ben ik tevens werkzaam als obstetrieverpleegkundige op afdeling Verloskunde binnen Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn en werk hier inmiddels alweer 15 jaar met veel plezier. Wellicht dat sommigen van jullie mij van een eerdere zwangerschap of bevalling daarvan kennen.

Ik ben 37 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 jongens en 1 meisje ( 12, 9 en 6 jaar) en weet hoe belangrijk een fijne zwangerschap, een goede bevalling en een mooie start van “het nieuwe leven” is. Ik hoop tijdens mijn stage jullie hierbij te mogen ondersteunen en een positieve bijdrage te kunnen leveren in de periode naar het ouderschap.

Ik kijk er heel erg naar uit om jullie in de praktijk te ontmoeten! Heb je vragen aan mij, stel ze gerust. Heb je liever geen stagiaire bij je bevalling of tijdens je afspraak op het spreekuur, geef dit dan gerust aan.