Gastenboek

We vinden het leuk als je een bericht achter laat in ons gastenboek.

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gastenboek

Gastenboek berichten (84)

Eén en al lof voor de verloskundigen van La Vita! Ik werd in de praktijk vrijwel altijd snel geholpen en de verloskundigen namen ruim de tijd voor al mijn vragen. Tijdens de bevalling heeft Elisabeth me fantastisch bijgestaan. Ik heb me gedurende mijn zwangerschap en bevalling in goede handen gevoeld. Dank, dames!

Super begeleiding gehad tijdens de zwangerschap door de dames van LaVita en bevalling in het bijzonder door Elisabeth en zwendel tijdens mijn bevalling in het ziekenhuis wat eerst door jullie werd gedaan en toen er geen schot in de bevalling zat het laatste drempeltje werd ik overgedragen aan het ziekenhuis waar onze zoon is geboren en jullie erbij bleven. Wij hebben de zorg als zeer prettig ervaren en vonden het fijn dat onze wensen altijd voorop hebben gestaan. Ook na de bevalling stonden jullie nog voor ons klaar met advies en hulp, nacontrole. Mocht ik in de toekomst weer zwanger raken kom ik zeker bij jullie praktijk terug.
Lieve groet, Madelon, Martijn en onze mooie zoon.

Ik ben erg blij met de begeleiding welke ik heb gehad tijdens mijn zwangerschap en de bevalling.
Het was er fijn dat ik alle verloskundigen had gezien voordat ik ging bevallen. Uiteindelijk heeft Nora mij begeleid tijdens de bevalling en daar kijk ik ook erg fijn op terug.
Bedankt voor jullie hulp allemaal!

Wat ik als erg prettig heb ervaren bij La Vita is dat alle consulten door de verschillende verloskundigen worden gedaan. Hierdoor heb je in principe altijd een vertrouwd gezien aan je zijde staan zodra je gaat bevallen. Nora heeft mij bijgestaan bij de bevalling die door rug weeën behoorlijk pittig was en toen er qua ontsluiting nauwelijks vooruitgang geboekt werd heeft ze in overleg met mij adequaat besloten de vliezen te breken in de hoop dat alles hierdoor sneller zou gaan. Ondanks dat de weeën vanaf dat moment een stuk heftiger werden zat er wel heel snel schot in de zaak. Ik weet zeker dat het niet zo snel zou zijn gegaan als Nora dit niet voorgesteld had.

Alles bij elkaar kijk ik absoluut terug op professionele begeleiding door La Vita!

Tijdens mijn beide zwangerschappen ben ik begeleid door de fijne verloskundigen van La Vita! Bij de tweede bevalling had ik door een wisseling van dienst zowel Elizabeth als Manon aan mijn bed staan, heerlijk nuchtere dames met een bak aan ervaring. Ik heb jullie allemaal als betrokken, professioneel en rechtdoorzee ervaren. Ook de afronding na de kraamtijd wordt goed opgepakt. Ik zou La vita zeker aanraden!

La Vita is een erg fijne verloskundigenpraktijk. Elisabeth was mijn rots in de branding als het gaat om de begeleiding van een heel snelle bevalling. Zeer tevreden over en ook het stukje nazorg, een luisterend oor en het advies dat ik kreeg (dank ook Marloes!)

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van La Vita tijdens de zwangerschap en de bevalling. Liesbeth was aanwezig tijdens de bevalling en heeft ons goed ondersteunt. Ook het bezoek na de bevalling en het napraten hebben wij als fijn ervaren. Mocht het ooit zover zijn kiezen wij zeker weer voor La vita.

Stuk voor stuk een goede klik met de dames van La Vita. Goed begeleid en altijd duidelijk en eerlijk in hun communicatie. We kijken met een goed gevoel terug op hun begeleiding.

Ik ben heel tevreden over praktijk La vita,
Ik heb hele fijne begleiding tijdens me zwangerschap en vooral bij me bevalling ook tijdens de kraamweek nog begleiding gehad
Dankjewel en voor in het bijzonder marloes!!

Wij zijn heel blij met de verloskundigen van La Vita. Tijdens de deze (en de vorige) zwangerschap goed begeleid en ook tijdens de bevalling door Da (bij de vorige door Liesbeth. Ook tijdens de kraamweek nog fijn contact gehad! Echt super tevreden! Dikke aanrader!

Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen door de verloskundigen van La Vita. De volledige zwangerschap ben ik goed geïnformeerd, stonden ze altijd klaar en kon ik alles vragen. Ik ben tijdens de weeën goed opgevangen en positief toegesproken door Marloes. Ook na de bevalling ben ik nog gebeld en heb ik nog bezoek thuis gehad, wat als afsluiting van de kraam periode ook erg fijn was. Erg veel persoonlijke aandacht dus. Ik ben jullie dankbaar!

Wij kijken terug op een fijne periode met de praktijk. Stuk voor stuk vriendelijke verloskundigen en telefoniste. Ik ben begin augustus thuis bevallen onder begeleiding van Nora. Ik vond het heel spannend maar door de goede zorgen van Nora kijk ik zeer positief terug op de pittige bevalling. Zeker ook de nacontrole heb ik fijn gevonden.

Wat een fijne praktijk is dit! Tijdens de 3 zwangerschappen zijn we heel goed begeleid. Ik heb nooit het gevoel gehad een nummer te zijn, er is heel veel persoonlijke aandacht. De eerste bevalling was helaas in het ziekenhuis; de tweede en derde waren prachtige thuis bevallingen. Deze praktijk is echt een aanrader!

Een ontzettend fijn team met leuke verloskundigen, die veel kennis in huis hebben. Nuchtere dames die tegelijk heel betrokken zijn. Ik ben heel.blij en dankbaar voor de fijne begeleiding vanuit LaVita!

We hebben fantastische ervaring met La Vita. Al 3 zwangerschappen met 3 gezonde ventjes hebben ze ons geweldig begeleid, maar ook bij onze 2 miskramen waren ze een steun.
Alle verloskundigen zijn betrokken, lief en wilden alles doen om onrust weg te nemen. Ik raad de praktijk zeker aan!

Hele fijne begeleiding gehad bij de zwangerschap en bevalling. Altijd het gevoel gehad dat ik met mijn vragen bij hen terecht kon en dat er geluisterd werd.
Tijdens de bevalling begeleid door Elisabeth, dit hebben we als zeer fijn ervaren.

prima zorg gehad goede en duidelijke uitleg.
prima begeleiding naar het ziekenhuis.
wij zijn super tevreden.

Wij zijn erg tevreden over de zorg die wij kregen van kundige en aardige verloskundigen. Je kan altijd bellen als je met vragen zit en als je ergens over twijfelt, kun je met een afspraak snel terecht.
Ze houden moeder en kind goed in de gaten en besteden ook aandacht aan vader.
Er is fijne en duidelijke uitleg over de zwangerschap gegeven. Wij vinden lavita een fijne praktijk!

Bij beide zwangerschappen hebben wij de controles en begeleiding van de verloskundige als zeer persoonlijk en prettig ervaren. De laatste was een thuis bevalling en Elisabeth heeft ons super begeleid. We hadden ons geen betere verloskundige kunnen wensen.

Alle drie mijn zwangerschappen ben ik bij La Vita geweest. Fijne sfeer altijd goed geholpen.

Dankjewel!
Fam van Niersen

Super begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling! Wij hebben de zorg als erg prettig ervaren en vonden het fijn dat onze wensen altijd voorop hebben gestaan. Toen het nodig was is er snel en adequaat gehandeld door de vk, hierdoor hebben er ons geen moment alleen gevoeld!

Fantastische verloskundigen, stuk voor stuk, die ons bij de zwangerschappen en bevallingen van onze 2 zoons geweldig hebben begeleid, de thuisbevallingen goed laten verlopen, ingegrepen waar nodig. Maar ook bij onze miskramen was begeleiding fijn en de deur en telefoonlijn waren altijd open. Bedankt lieve verloskundigen en assistentes 🥰

12-02-2021 is onze mooie dochter Minthe geboren. Het was een stortbevalling van een uur waarbij Wendel onze rots in de branding was. Bedankt voor je ondersteuning!! Wij hebben de nazorg (die nodig was door snelheid van de bevalling) ook als erg betrokken, flexibel en professioneel ervaren, waarvoor dank. We zullen la Vita zeker aanraden als verloskundige praktijk!

Op 7 december is onze tweede dochter Julia geboren! Elisabeth bedankt voor de goede begeleiding tijdens onze thuisbevalling! Wat een prachtige ervaring! Groeten; Benny, Rachel, Esther & Julia.

Op 1 december 2020 om 09.49 uur bevallen van onze 2e zoon Levi. Tijdens de bevalling in de kraamsuite ben ik fijn begeleidt door Iris. Ze communiceerde duidelijk en hield rekening met mijn wensen. Hierdoor voelde ik mij meer op mijn gemak en gehoord. Ik kijk zeer positief terug op mijn bevalling.
Tijdens mijn zwangerschap bijna alle verloskundigen gezien tijdens de controles, ook deze periode kijk ik positief op terug. Een leuk team zijn jullie!
Bedankt voor alles!

Groetjes,

Amanda, Stefan, Jesse en Levi

Op 3 juni om 02.02 uur is onze zoon Floris geboren.
Hij maakt het goed en we zijn erg blij met hem.

De dames van La Vita hebben ons zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling uitstekend begeleid. Hoewel we op het laatste moment toch naar het ziekenhuis moesten, kijken we zeer positief terug op de bevalling. We waren omringd met betrokken en vakkundige mensen.

Onze speciale dank gaat uit naar Hanneke en Elisabeth die tijdens het bevallingsproces aanwezig waren!

groeten,
Bernadet en Ralph

Op 5 juni 2020 is onze lieve Zoon Sem geboren. Na een zware thuis bevalling is hij om 08:00 geboren. Mede door de geweldige hulp van Hanneke van La Vita is het gelukt om thuis te bevallen. Op de moeilijke momenten van Laura ben je een enorme steun voor haar/ons geweest. We hadden ons geen betere verloskundige kunnen wensen. Buiten de bevalling om zijn jullie een geweldige groep mensen die ons overal mee hebben geholpen. Ik zou een ieder La vita aanraden. Een en al lof.

Veel Liefs Patrick & Laura & kleine Sem

Op 10 april is onze dochter Julie geboren! Heel tevreden over de kundige en fijne zorg door jullie praktijk, zowel de afspraken als de telefonische contacten bij vragen. Zeker in de toch wat spannende ‘coronatijd’ tijdens de laatste weken van mijn zwangerschap en rondom de bevalling/kraamtijd was het fijn om op deze manier door jullie ondersteund te worden. Tijdens de bevalling ben ik heel fijn begeleid door Mariska. Mede dankzij haar kan ik terugkijken op een mooie thuisbevalling.
Alle dames van La Vita: heel hartelijk bedankt!!

La Vita heeft mij bij de eerste bevalling heel fijn en goed bijgestaan. De keuze voor La Vita was bij Mijn 2e zwangerschap dan ook gauw gemaakt. Zwanger zijn en bevallen in Coronatijd is toch een beetje (heel erg) spannend. De praktijk heeft het heel stabiel en goed begeleid. De meiden zijn allemaal “relaxed”. Elisabeth heeft de eerste bevalling gedaan. Toen ik haar stem in de nacht hoorde toen mijn vriend de deur open deed wist ik dat alles sowieso goed kwam met de 2e bevalling.

In februari onder begeleiding van Elisabeth en stagiaire Da thuis bevallen van onze tweede zoon Seth! Ze hebben me er beide erg goed doorheen geholpen! De controles tijdens mijn zwangerschap in Apeldoorn gehad. Er is genoeg tijd voor vragen, adviezen en een gezellig praatje! Hele gezellige dames allemaal! Een aanrader!

Groetjes,
Barry en Gerrianne-Noud en Seth

Bij mijn beide zwangerschappen was ik onder begeleiding van de verloskundigen van La Vita. De begeleiding vond ik erg fijn en deskundig. Ik maak me bestwel snel zorgen, maar de verloskundigen hebben me steeds op het hart gedrukt dat ik altijd kon bellen. Mijn zorgen werden serieus genomen en er was altijd tijd om dit te bespreken. Ook de begeleiding tijdens mijn bevalling door Nienke was heel prettig. Toen ik het even niet meer zag zittenC heeft ze me er echt doorheen gesleept en handelde direct als het nodig was. Ik heb gedurende de hele bevalling het gevoel gehad dat mijn dochter en ik in zeer goede handen waren. Wij genieten nu met volle teugen van ons gezin. Bedankt!!

Een hele fijne praktijk!
Vanaf het begin van mijn zwangerschap goed begeleid.
De controles waren ook goed.
Bij de bevalling is Elisabeth er bij geweest dit was in het ziekenhuis. Ik heb een goede begeleiding gehad tijdens mijn bevalling.
Toen onze dochter was geboren was ze wat aan de kleine kant waardoor ze een paar dagen in het ziekenhuis moest blijven. Gelukkig mochten we naar een paar daagjes naar huis, in het ziekenhuis kwam er nog controle vanuit lavita, maar ook toen we thuis waren in de kraam week was er goede controle vanuit de praktijk.
En, als er wat aan de hand was mochten we altijd bellen!
Bij deze heel erg bedankt voor alles!
Wij genieten volop van alles het is zo bijzonder allemaal!

Groetjes
Jeroen, Moniek en Amy

Na een eerste goede ervaring bij La Vita hebben we ook bij de 2de zwangerschap gekozen voor de verloskundigen van deze praktijk. Ook nu zijn we weer op een prettige manier begeleid. Wanneer we vragen hadden of ongerust waren was het altijd okay als we contact zochten en werden we goed geholpen. De bevalling van onze zoon Mika was thuis, ook daar was de begeleiding heel vriendelijk maar doortastend waar nodig. We kijken heel positief terug op de bevalling. Bedankt! Guido, Kirsten, Nolan en Mika

Wát een fijne verloskundigen zeg!
Halverwege mn zwangerschap overgestapt naar jullie omdat de andere praktijk z’n deuren sloot.
Geen moment spijt van gehad!
Ik voelde me direct thuis bij jullie.

Echt een aanrader👍

Erg goede begeleiding gehad tijdens de zwangerschap met de spreekuren en echo’s. Wat erg prettig was dat er vaak werd benadrukt dat je altijd kon bellen bij onzekerheden of angst en ze daarna altijd weer zorgden dat je gerustgesteld was. Met 33 weken zwangerschap ben ik uiteindelijk i.v.m. mijn bloeddruk overgedragen naar het ziekenhuis en kreeg ik alle controles daar, echter ook toen bleef La Vita betrokken door af en toe telefonisch contact te houden hoe het met mij/ons ging. Uiteindelijk dus niet bevallen met een verloskundige van La Vita, maar in de kraamweek zijn ze nog 3x langs gekomen voor de nazorg. Ook dit was prettig.
Groetjes, Bas, Willemijn en Feline

Fijne verloskundigenpraktijk. Een goede begeleiding tijdens de zwangerschap en in de kraamtijd gehad. De bevalling zelf vond uiteindelijk in het ziekenhuis plaats zonder verloskundige van La Vita. Echter, de nazorg/controles hebben wij als bijzonder prettig en betrokken ervaren. Hartelijk dank daarvoor!
Vriendelijke groet,
Evelien, Marc en Juliëtte

Tijdens mijn zwangerschap uitstekend geholpen door de verloskundigen van La Vita! Allemaal leuke dames waarbij geen enkele vraag te veel was. Ik werd uiteindelijk overgezet naar het ziekenhuis maar ook die overgang verliep prima. Beide partijen waren goed geïnformeerd en werkten goed samen. Wij kijken terug op een fijne periode en ik raad deze praktijk dan ook van harte aan!

Wij zijn op 4 maart trotse ouders geworden van onze 1ste zoon Teun. Helaas moesten wij door hoge bloeddruk bevallen in het ziekenhuis. Dus niet kunnen bevallen met een verloskundige van Lavita. Maar wel alle controles en echos wel gehad. Dat was zeker prima voor elkaar. Lieve mensen en goede verzorging. Bedankt nog voor alles.
Groeten Jeroen, Wietske en Teun Bouwmeester

24 April is onze dochter Lizz geboren!
Voor het eerst thuis, andere 2 kids in het ziekenhuis.
Hele fijne begeleiding van Mariska! Super!
Ook de andere dames zijn prettig in de omgang!
Een betrokken en kundig team!

Wij zijn heel tevreden over de verloskundigen van La Vita. Dit geldt voor de vaste verloskundigen, Elizabeth, Wendel, Nienke en Liesbeth, als voor de waarnemende verloskundigen. In mijn zwangerschap waren dat Hanneke, Mariska, Lisette en stagiaire Renate. Daarnaast hadden we Silvia voor de echo’s. Silvia nam ook echt de tijd. Deze hadden we bij de pretecho ook nodig, want de baby lag verkeerd! Martine is ook een prettige kracht binnen het team. Als je een vraag hebt, beantwoordt ze deze of ze zorgt dat één van de verloskundige je snel terugbelt.
Vooral aan het einde van mijn zwangerschap vond ik het erg prettig dat alle verloskundigen mijn situatie kenden en niet elke keer dezelfde vragen stelden.
Daarnaast drukten alle verloskundigen ons op het hart om bij twijfel te bellen en hier heb ik ook een paar keer gebruik van gemaakt. Gelukkig was dit vals alarm, maar zoals ze zelf zeiden: liever 10 keer te vaak bellen, dan 1 keer te weinig. Nogmaals, wij zijn heel erg tevreden!

Heel tevreden over de fijne begeleiding, zowel tijdens de zwangerschap als in het kraambed. Uiteindelijk overgedragen naar het ziekenhuis voor de bevalling, deze overgang verliep heel prettig. Betrokken verloskundigen.

We zijn ontzettend tevreden over de begeleiding en zorg tijdens mijn beide zwangerschappen.
Silvia, Liesbeth, Elizabeth, Wendel, Nienke, Mariska en niet te vergeten Martine aan de telefoon:-) Allemaal lieve, betrokken en zeer kundige dames.
Ook kon ik altijd terecht op de locatie en tijd die voor mij het beste uitkwam. Ontzettend bedankt voor jullie goede zorg tijdens de zwangerschappen en in de kraamtijd!

Goeie hulp en ondersteuning gehad, ik was overgenomen door de gynaecoloog maar de verloskundigen van La Vita belden regelmatig hoe het ging.
Ook na de bevalling kun je altijd terrecht voor vragen en hulp. Heel fijn!

Wij zijn erg tevreden over de zorg van de verloskundigen van La Vita. Ik voelde me altijd vrij om te bellen met vragen. Ook zijn de verloskundigen allemaal erg vriendelijk en kundig. Ook de steun bij de bevalling was prettig en het nabespreken ervan. Ik heb me altijd erg prettig en vrij gevoeld binnen de praktijk en raad hem ook zeker aan bij anderen.

Wij zijn super tevreden over alles wat la vita voor ons hee t gedaan. Als we ons zorgen maakten om wat voor reden dan ook,konden we bellen of ze maakten een extra echo om te kijken of alles goed was met onze kleine man. Alle controles konden we kiezen op welke locatie we wouden komen en dat was erg prettig. Helaas moest ik uiteindelijk onder toezicht van de gynacoloog in het ziekenhuis bevallen en heeft la vita me dus niet mogen begeleiden tijdens de bevalling. We zijn erg blij met la vita en zouden er tijdens een volgende zwangerschap zeker weer voor kiezen om bij la vita onder controle te staan.

Op 26 juni 2018 is onze zoon geboren, wij hebben de persoonlijke begeleiding van La Vita als erg prettig ervaren zowel tijdens de zwangerschap, tijdens bevalling en in het kraambed.
In het bijzonder Mariska die bij ons is gebleven in het ziekenhuis en alsnog mijn bevalling mocht begeleiden, ook kwam ik haar nog meerdere keren tegen in mijn kraambed. Dit vond ik erg fijn!

Dames hartelijk dank voor jullie goede zorgen!
Groeten,
Laurens Charissa en Joaz Zweekhorst

Op 7 mei is onze zoon Thijmen geboren. We hebben de zorg van La Vita als zeer prettig ervaren. Zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling & de kraamweek. Via deze weg willen we daarom alle dames van de praktijk bedanken voor de goede zorg en begeleiding.

Groet,

Martijn, Sylvia en Thijmen

Gister avond zomaar een echo tussen door laten maken
bij Silvia.
We hebben ontzettend genoten van ons kleine
wondertje.
Silvia doet het super leuk en neemt echt de tijd!
Wij laten zeker vaker een echo maken hier.
Super bedankt voor deze bijzondere ervaring.

Groetjes,

Thomas & Simone

Gisteravond heb ik genoten van een echo tussendoor bij Silvia. Wat was het prachtig! Silvia nam alle tijd om alles te bekijken en uit te leggen. Ik voel me erg op mijn gemak en mijn onzekerheid wordt met 1 telefoontje al weggenomen. Straks met de bevalling heb ik er alle vertrouwen met de steun van jullie. Echt een aanrader deze praktijk!

Vanaf het begin tot het einde van mijn zwangerschap heb ik de ondersteuning van alle verloskundigen van La Vita als zeer prettig ervaren. Op 19 februari ben ik bevallen van onze zoon Thijs. Tijdens mijn bevalling ben ik ondersteund door Elisabeth. Het was fijn om door haar begeleid te worden en mede dankzij haar kan ik terugkijken op een mooie bevalling.

Op 22 november 2017 werden wij verblijd met de geboorte van onze prachtige zoon Boaz.
5 weekjes te vroeg, en daarom werd het een bevalling in het ziekenhuis.
Tijdens de zwangerschap zijn wij heel fijn en liefdevol begeleid door de dames van La Vita!!
Nogmaals allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie zorg en ondersteuning tijdens deze prachtige periode in ons leven!

Lieve groeten,
Diederik, Joanne en Boaz

Na wat twijfelen toch de 3d echo hier laten doen. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Wat een geweldige beelden. De sfeer was ook erg goed. Heel ontspannen en prettig. Veel uitleg en geintjes tussendoor. We hebben enorm genoten. Ik raad deze plek zeker aan voor een mooie pret echo. Een dikke 10 voor ontvangst, sfeer en de echo.

Net terug van een mooie bijzondere echo bij sylvia! Mijn moeder en zusje waren ook mee dat was heel fijn! We hebben de kleine duidelijk kunnen zien en een mooi filmpje en foto’s op usb laten zetten! En met het enthousiasme van sylvia is het helemaal een feestje! Heel erg dankbaar liefs…

9 januari zijn wij weer trotse ouders geworden van onze zoon en broertje. Met alle zwangerschappen hebben wij gelopen bij la vita en zijn hierin goed begeleid en gesteund!
Kan alleen maar zeggen, zoek je een verloskundige praktijk dan is la vita zeker aan te raden!!

Wij hebben een hele mooie echo laten maken door Silvia. Wat doet ze dat leuk en professioneel. Ze neemt hier alle tijd voor en legt alles duidelijk uit. Super! Wij raden iedereen aan om een leuke echo bij haar te laten maken. Mooie foto’s en filmpje krijg je ook mee.

Op 8 augustus zijn wij na een mooie zwangerschap onder begeleiding van 2 fantastische dames (Adelina en Saloewa) bevallen van een prachtige zoon. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en op 28 oktober mochten we onze 2e zoon verwelkomen onder begeleiding van Wendel. Wij kijken terug op 2 fantastische zwangerschappen waarbij we erg goed en liefdevol begeleid zijn door iedereen bij LaVita. Bedankt voor alles dames! Liefs Michel, Joyce, Rick en Kai

De reden dat wij voor la Vita hebben gekozen destijds was door de spreekuurlocatie in Het Kristal. Dat we voor de echo’s naar Vaassen toe moesten, namen wij op de koop toe. De reguliere controles planden we in Het Kristal.
We hebben een heel fijne begeleiding gehad tijdens onze 1e zwangerschap, bevalling en in de kraamweek. Er werd kundig advies gegeven over alles wat we wilden weten.
Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend om tijdens de 2e zwangerschap ook weer voor La Vita te kiezen. Het voelde als een warm bad toen wij terugkwamen.
De zwangerschap werd weer goed gevolgd en tijdens de bevalling zijn de juiste knopen doorgehakt door de verloskundige, waarop
wij goed terugkijken.
3 jaar geleden kozen wij voor La Vita en daar hebben we geen spijt van gehad. Bedankt dames!

Op 22 september 2017 mochten we eindelijk ons meisje Josiane in de armen sluiten. Dankzij de begeleiding van jullie praktijk heb ik na 2 minder plezierige zwangerschap- en bevallingservaringen bij een andere praktijk nu met vertrouwen de geboorte van ons kindje tegemoet gezien.
Onder de deskundige en liefdevolle begeleiding van Elizabeth hebben we onze dochter mogen verwelkomen in goede gezondheid en zelfs de bevalling met een mooie herinnering en een glimlach mogen afsluiten. Ook de terugkoppeling en adviezen gedurende de kraamweek hebben we als zeer plezierig ervaren.

Lieve dames, hartelijk bedankt voor alles! In het speciaal Elizabeth voor het hoge ‘feel good’ gevoel en de benodigde rust op de momenten dat ik dat nodig had.

Deze zwangerschap was voor ons heel bijzonder. Na het verlies van onze jongste dochter, mochten we nog een keer deze bijzondere ervaring meemaken. Bovendien zal dit echt de laatste zwangerschap zijn. Een spannende tijd, maar mede door de begeleiding van de medewerkers La Vita zijn we er goed doorheen gekomen. Extra controles, een telefoontje tussendoor, het kan allemaal. Heel fijn!
En nu mogen we genieten van onze mooie zoon Ravi!

17 mei is onze dochter Lisa geboren. Wij hebben de zorg/begeleiding van La Vita prima ervaren en zijn dan ook erg tevreden. We konden altijd bellen voor vragen en mochten zelfs langskomen als het nodig was. Bedankt voor alles. Liefs Steven, Karin, Dion & Lisa

Op 25 Maart is onze 2e dochter geboren Naomi.
Wij zijn erg goed begeleid door La Vita, met name door Silvia! Bij elke controle hebben we goed overlegd welke stappen wij zouden ondernemen, ivm eerdere bevalling die niet geheel soepel verliep.
Ik kan niet anders zeggen dan TOP! Ga zo door.
Bedankt voor alles.

2 september is onze Gijs geboren, yvonne was daarbij en heeft ons erg goed begeleid tijdens de bevalling thuis! Ook de andere dames bedankt voor de goede zorgen tijdens en na de zwangerschap!

Groetjes lianne

Ik ben tijdens mijn hele zwangerschap en ook tijdens en na de bevalling super geholpen door alle dames van La Vita!
Mochten we in de toekomst voor een tweede gaan, dan kom ik graag weer bij jullie terug!
Dank jullie wel voor alles!

Dankjewel voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en de bevalling!
Na 41 weken en 2 dagen was ik erg blij dat onze dochter Faye er eindelijk klaar voor was om geboren te worden op 14 juli!

Op 05-04-2016 is onze Iris geboren. Ik heb erg veel aan de kundigheid en paraatheid van Elizabeth gehad. Zelfs toen ik halverwege de zwangerschap met zware krampen op bed lag, is ze midden in de nacht nog gekomen omdat ik het niet vertrouwde. Er werd constant geluisterd naar wat je wensen zijn, en daar werd zo goed mogelijk op ingespeeld. Ook de bevalling (voor mij best zwaar) wist zij de rust te behouden en heeft me er echt doorheen gesleept.

Heel de praktijk en alle medewerkers, van harte bedankt!

24 februari is onze dochter kate geboren, helaas moest ik in het einde van mijn zwangerschap op controle bij de gynaecoloog en ben ik daar ook bevallen.
Ik vond het erg fijn bij jullie, ik kon alles vragen, jullie namen mij serieus en ik heb ondanks wat complicaties toch een hele fijne zwangerschap gehad!
Heel erg bedankt!

Maandag 24 augustus zijn wij bevallen van onze zoon Noan Matthew Bruins.
We kijken terug op een mooie zwangerschap en goede bevalling met professionele begeleiding maar vooral ook de liefde voor het vak. Silvia, Liesbeth, Elizabeth en Adeline jullie zijn geweldig!

Ontzettend bedankt voor jullie begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en in de kraamperiode. We genieten volop van onze kleine Wende en zijn dankbaar voor alle hulp die wij hebben gekregen.

Op 4-7-2015 is onze zoon Tijn geboren,
na een uitstekende begeleiding van de zwangerschap door de verloskundigen van La Vita.
Onder begeleiding van Adeline en later Elisabeth ben ik in het ziekenhuis van Apeldoorn bevallen. Er was eigenlijk een dienst wissel, maar adelina is gebleven totdat tijn geboren was, dat is de betrokkenheid die het complete team van La Vita gedurende de gehele zwangerschap kenmerkt.
Ook in de kraamtijd kwamen ze langs en hadden alle tijd voor vragen en namen de bevalling nogmaals door. zelfs aan de vader werd gedacht. Wij zijn heel erg tevreden en blij met de goede zorg van de afgelopen 9 maanden. Wij willen Silvia, Liesbeth, Elisabeth, Adelina dan ook heel erg bedanken, voor alle goede zorg tijdens deze bijzondere tijd.

Wij kijken super positief terug op jullie goede zorgen en begeleiding tijdens de zwangerschap! We konden onze vragen stellen en wensen bespreken. Zelfs bij mijn bevalling in het ziekenhuis kwamen jullie om het hoekje kijken. Wij raden jullie zeker bij anderen aan en wie weet zien we jullie ooit nog eens. Lieve groetjes joost, jolanda en natuurlijk onze zoon boaz.

Bedankt. Een zwaar zwangerschap maar jullie hebben altijd op mijn vraag aangeworden. Bevalling is nu achter de rug sinds 6 weken. Jullie hebben mijn wensen respecteert tijd de bevalling, en dat is erg super. Als ik vriendinnen die zwanger zijn, zul ik jullie nummer geven.

Op 11 november 2014 is onze tweede zoon, James, geboren. De bevalling was wederom een mooie en bijzondere ervaring. Extra speciaal was dat Sylvia net als bij onze eerste zoon 5 jr geleden de bevalling deed. Ook bij deze zwangerschap en bevalling hebben wij jullie zorg en aanpak als zeer prettig ervaren. Wij willen jullie dan ook nogmaals hartelijk bedanken voor jullie deskundigheid en prettige manier van omgang die heeft bijgedragen aan een super fijne en onbezorgde tijd waar wij met een heel goed gevoel op terugkijken.

Groeten,

Eva, Ray, Joe en James

Afgelopen week is onze 2e prachtige zoon Joost geboren! Wij kijken dankzij jullie terug op een zeer fijne zwangerschap en een goede bevalling waarin we veel betrokkenheid en ondersteuning van jullie hebben mogen ervaren. Bedankt voor alles!
Lieve groeten Eric, Gerrianne, Bram & Joost

Voor de geboorte van onze eerste, Waylen, zijn we bij La Vita geweest.
We zijn echt heel erg tevreden over La Vita, altijd goed geholpen met onze vragen en ook na de (moeilijke) bevalling volledig op hun steun kunnen rekenen.
Bij een eventueel volgend kindje, zullen we hoogstwaarschijnlijk weer voor La Vita kiezen!

Toppers, vakkundige verloskundigen met hart voor hun vak en hun vak verstaan. Met elk hun eigen kwaliteiten. Ik ken de dames vanuit mijn werk wat altijd een erg prettige samenwerking uitstraalt. Maar ook als moeder. De begeleiding in de zwangerschap heb ik als erg vertrouwd en prettig ervaren. Je hebt ruimte om vragen te stellen en ook bij complicaties word er meteen gehandeld wat veel vertrouwen en geruststelling geeft.
Tijdens de bevalling erg goede begeleiding gehad wat echt aansloot op wat ik op dat moment nodig had.
Zeker aan te bevelen als je in regio Apeldoorn Noord of gemeente Epe woont. . En mocht ik ooit een tweede krijgen, kies ik weer voor de dames van La Vita.
Veel liefs bram en bianca

Dames van La Vita,
via deze weg nogmaals hartelijk dank voor de professionele, fijne, vertrouwde en goede zorg tijdens mijn zwangerschap en de kraamweek. Ook in de periode dat ik naar het ziekenhuis werd verwezen (waar ik uiteindelijk ook ben bevallen) bleef jullie zorg en begeleiding, het was hartverwarmend!
Groeten!
Jilbert, Margreet en Julius

Graag wil ik jullie via deze weg nogmaals danken voor de goede zorgen tijdens mijn zwangerschap, de bevalling en de kraamweek. Het was geweldig dat jullie zelfs nog een paar keer zijn langgeweest na de kraamweek omdat ons zoontje nog wat extra controles nodig had! Wat een service.
We kijken terug op een mooie en bijzondere periode en gaan nu genieten van ons wondertje! Bedankt!!!

Bedankt! Alle 3 de zwangerschappen met jullie doorgemaakt. Fijn dat ik met mijn klachten bij jullie terecht kon en dat jullie een luisterend oor boden, helaas waren de klachten vervelende niet te verhelpen, maar dankzij jullie hebben wij, thuis in onze eigen vertrouwde omgeving, 3 mooie en gezonde kinderen mogen ontvangen!
Zo bijzonder en trots op ze!
Top! Wij wensen jullie nog heel veel mooie en gezonde bevallingen/baby’s toe!!

Lieve groet
Albert, Yvonne, Femke, Tobias en Aaron.

In ongeveer 8 maanden tijd heb ik Elizabeth, Liesbeth, Sylvia & Adelina mogen leren kennen als betrokken, meelevende en kundige dames die ieder op hun eigen liefdevolle wijze je begeleiden in deze bijzondere -en een wat onzekere- tijd.
Er is geen vraag onbeantwoord gebleven, ik ben met heel veel tips en kennis een stuk wijzer geworden, ik heb mijn kindje mogen horen en zien groeien, en op deze manier groeide ikzelf met een zeker en gerust gevoel naar de bevalling toe.

In Mei is onze mooie, lieve zoon geboren! Dankzij de hulp, het meepuffen, wrijven, kalmte, begrip en liefdevolle zorg van Elizabeth, kijk ik terug op een heel goede bevalling!

Lieve dames, heel erg bedankt voor alles!

Jullie hulp was geweldig, zowel in de voorbereiding als de nazorg. We zijn erg blij dat onze zoon gezond geboren is mede dankzij jullie.