Pretecho

In verband met de Corona maatregelen worden er voorlopig geen pretecho’s gemaakt. 

 

Op verzoek doet Silvia een leuke echo tussendoor. Dit kan bijvoorbeeld een echo geslachtsbepaling zijn met foto’s , of tussen de 24 en 29 FOTO_1weken een pretecho in 3D. Dit kan worden opgenomen op een USB-stick, je krijgt een paar mooie foto’s uitgeprint en de foto’s worden ook opgeslagen op de stick.

Een pretecho kan heel erg leuk zijn mits het kind er goed voor ligt. Soms liggen er handjes of een navelstreng voor of er is op die plek net niet voldoende vruchtwater. Of de baby kijkt net richting de rug van de moeder . Dan is het moeilijk om met de echo mooie beelden te krijgen. Mocht het echt niet lukken, dan kunnen we altijd een nieuwe afspraak maken om het nog een keer te proberen.

Dit zijn geen medische echo’s en dus moet je hier zelf voor betalen.

Een echo tussendoor is inclusief uitgeprinte foto’s €40,- ( inclusief btw). Je kunt zelf een USB-stick meenemen voor opnames.

Een 3D echo is inclusief opname op USB stick (deze krijg je van Silvia) en uitgeprinte foto’s in sepia of zwart/wit  €85,- ( inclusief BTW)

Zou je graag een extra echo willen? Mail dan naar info@echopraktijkvaassen.nl. Je kunt ook eens kijken op de site www.echopraktijkvaassen.nl.

FOTO1HANDJE_1