Stagiaires

Wij vinden het belangrijk dat verloskundigen in opleiding voldoende gelegenheid krijgen om te leren en wij hebben daarom regelmatig stagiaires. Stagiaires lopen mee met spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Op dit moment loopt Da bij onze stage:

Beste zwangere en partner,

Graag stel ik mezelf voor aan jullie. Mijn naam is Da en ik ben 33 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Amersfoort. Naast moeder zijn, ben ik ook laatste jaar student verloskunde.

Voordat ik aan de opleiding verloskunde ben begonnen, heb ik Veiligheidskunde gestudeerd. Na het behalen van mijn diploma vroeg ik me af of ik hier wel mijn voldoening uit kon halen.

Door mijn eigen zwangerschap ben ik in contact gekomen met een verloskundige en heb ik vanuit een ander perspectief dit beroep mogen bewonderen. Vanuit hier is mijn passie ontstaan om een droom na te streven tot verloskundige.

Ik hoop dat ik jullie gedurende de zwangerschap en bevalling net zoveel steun en begeleiding kan geven zoals ik het zelf heb ervaren.

Jullie kunnen me in de periode februari tegenkomen tijdens spreekuren, de bevalling of kraamvisites.

Mocht je er niet prettig bij voelen dat er een student aanwezig zal zijn tijdens één van deze momenten, geeft het gerust aan bij je verloskundige.

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten.

Groetjes Da