Stagiaires

Wij vinden het belangrijk dat verloskundigen in opleiding voldoende gelegenheid krijgen om te leren en wij hebben daarom regelmatig stagiaires. Stagiaires lopen mee met spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Op dit moment loopt Belinda bij ons stage:

Beste zwangeren en partners

Graag stel ik mezelf even voor aan jullie. Ik ben Belinda van der Klis, 29 jaar en kom uit Badhoevedorp. Op het moment zit ik in het derde jaar van de opleiding en werk als kraamverzorgende in Amsterdam. In de periode tussen 29 Jun en 21 September loop ik hier stage en hoop veel van jullie te zien tijdens het spreekuur, de bevalling of kraamvisites.

 Voordat ik met de Verloskunde Academie was begonnen, heb ik een deel van de opleiding Medische Hulpverlening gedaan. Dit was een directe opleiding om ambulance of IC verpleegkundige te worden. Dit vond ik erg leuk en leerzaam, echter kwam ik erachter dat alles over zwangerschap en bevallen mij écht blij maakte. Dus ben ik van opleiding veranderd.

Mijn hele leven ben ik al erg geïnteresseerd in zwangerschap, bevallen en alles er omheen. Daarom ben ik nu erg blij dat ik als bijna-verloskundige aan de slag mag. Tijdens deze periode hoop ik jullie zo veel mogelijk steun en begeleiding te geven gedurende de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

 Hebben wij contact gehad en heb je feedback? Laat me het weten (mag ook via de mail) daar word ik alleen maar een betere verloskundige van.

Mocht je het niet prettig vinden dat ik als student bij je consult, bevalling of kraamvisite ben, laat dit gerust weten. Het belangrijkste is dat jijje prettig voelt.

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten.

 Met vriendelijke groetjes,

Belinda