Stagiaires

Wij vinden het belangrijk dat verloskundigen in opleiding voldoende gelegenheid krijgen om te leren en wij hebben daarom regelmatig stagiaires. Stagiaires lopen mee met spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Op dit moment loopt Renate Zwiers stage bij ons, ze stelt zich hieronder voor.

Mijn naam is Renate Zwier en ik ben tweedejaars verloskundige in opleiding aan de Academie Verloskunde in Amsterdam. Ik ben 23 jaar oud en ik woon in Medemblik, een stadje in Noord-Holland. Van maandag 7 januari tot en met vrijdag 22 februari 2019 loop ik stage bij Verloskundigenpraktijk La Vita.

Na in 2017 mijn opleiding tot verpleegkundige afgerond te hebben, besloot ik om het roer om te gooien en verloskunde te gaan studeren. Van deze keuze heb ik geen moment spijt gehad en ik volg de opleiding dan ook met veel plezier.

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten en een stukje te begeleiden in deze bijzondere periode. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de spreekuren, de bevalling en de kraamvisites. Mochten jullie bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid, dan kunnen jullie dit natuurlijk aangeven bij de verloskundige.

Hopelijk tot snel,

Renate