Stagiaires

Wij vinden het belangrijk dat verloskundigen in opleiding voldoende gelegenheid krijgen om te leren en wij hebben daarom regelmatig stagiaires. Stagiaires lopen mee met spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Op dit moment loopt Asvini stage bij ons, ze stelt zich hieronder voor.

Dag allemaal,

Mijn naam is Asvini Tgambithurai en ik ben eerstejaars student op de verloskunde academie in Amsterdam. Ik ben 22 jaar oud en kom uit het dorpje Winterswijk in de Achterhoek. Ik heb HAVO afgerond en heb vervolgens ook VWO gedaan. Hierna moest ik mijn keuze voor een opleiding maken. Mijn voorkeur lag altijd al bij een studie met baby’s en zwangeren, waardoor de keuze snel werd gemaakt. Verloskunde leek mij altijd al een schitterend en uitdagend beroep waardoor ik gekozen heb om deze uitdaging aan te gaan. Tot op heden gaat het erg goed op de opleiding en ben ik tevreden met waar ik voor gekozen heb. Ik heb inmiddels veel kennis opgedaan en wil dit graag toepassen in de praktijk.

Om mijn opgedane kennis toe te passen loop ik stage in praktijk La Vita in 2 periodes. Periode één loopt van 11 maart 2019 t/m 24 maart 2019, en periode twee van 3 juni 2019 t/m 7 juli 2019. Ik kijk er erg naar uit om zoveel mogelijk zwangeren te ontmoeten, om ze te kunnen helpen en begeleiden samen met mijn stagebegeleiders.

Tijdens deze stage ga ik proberen zoveel mogelijk kennis te verwerven uit jullie ervaringen en probeer ik mijzelf daarbij niet teveel op de voorgrond te zetten. Ik sta altijd erg open voor feedback, waardoor ik het erg fijn zou vinden als jullie je mening kunnen geven over mijn aanwezigheid en eventuele begeleiding als stagiaire.

Ik hoop dat ik samen met jullie een leuke en leerzame periode door mag maken en hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Asvini