Stagiaires

Wij vinden het belangrijk dat verloskundigen in opleiding voldoende gelegenheid krijgen om te leren en wij hebben daarom regelmatig stagiaires. Stagiaires lopen mee met spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Op dit moment loopt Dorine te Doeschot bij ons stage:

 

Dag aanstaande ouder(s),

In november loop ik stage bij Vita, en kan het zijn dat we elkaar treffen. Mijn naam is Dorine ten Doeschot. Ik ben moeder van twee kinderen, Amayah en Lasse. Mijn eigen ervaring met zwangerschap en bevallen heeft mijn passie voor de verloskunde verder aangewakkerd.

Vier jaar geleden besloot ik om naast mijn baan als projectleider in de sociale sector, de studie tot verloskundige te volgen. Ik zit nu in mijn laatste jaar en kijk ernaar uit om de switch te maken en straks volledig als verloskundige aan de slag te gaan!

Waar ik ook kom, telkens zie ik weer; wat is de vrouw toch ongelooflijk krachtig! Graag begeleid ik jou/jullie op jullie weg naar geboorte en ouderschap, op een manier die het meest past bij jullie wensen, met respect voor de natuurlijke processen daarin.

Tijdens mijn stage hoop ik van jou te leren. Vooral door met aandacht te luisteren naar wat je nodig hebt, en waarmee je geholpen bent. Bedankt alvast voor die ervaring! Laat me ook gerust weten als het niet zo prettig voelt als ik mijn rol als stagiair pak in jouw begeleiding. Ook dat is oké.

Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij Vita, en jullie te ontmoeten,

Dorine