Waarnemend verloskundigen

Wij hebben 2 vaste waarneemster, Mariska en Hanneke. Zij zijn beide al lang bekend met onze praktijk!

Mariska den Hartog 20170306-IMG_2590-zw
Vanaf  september 2016 versterk ik het team van La Vita. Na de studie ‘Vroedkunde’ in Antwerpen ben ik snel weer naar Nederland teruggekomen om hier als verloskundige te gaan werken. Inmiddels ben ik bij La Vita aan de slag gegaan en kan ik jullie daar tegenkomen op het spreekuur, tijdens de bevalling of in het kraambed.
Ik vind het heel mooi om een zwangere met haar partner te begeleiden in een bijzondere en kwetsbare periode van hun leven. Soms ook in een moeilijke periode waarin er van alles op jullie af kan komen. Het opbouwen van een vertrouwensband vind ik hierbij erg belangrijk. Het geeft me voldoening als ik jullie kan begeleiden op een manier die bij jullie past. En dat kan alleen als we elkaar goed leren kennen. Geef dan ook gerust aan waar je behoefte aan hebt!
Ik hoop jullie snel te ontmoeten, tot dan!

Hanneke Steenbergen
Ik ben Hanneke Steenbergen en ben geboren en getogen in Wapenveld. Na mijn afstuderen in 2017 heb ik bij verschillende praktijken gewerkt en heb ik ook al twee keer eerder een periode voor La Vita waargenomen. Wellicht kennen we elkaar dus nog van een vorige zwangerschap. Vanaf april ga ik weer aan de slag bij La Vita, waar ik natuurlijk weer erg veel zin in heb!

Ik geniet enorm van mijn werk als verloskundige. Het is en blijft bijzonder om elke keer aan het begin van nieuw leven te staan. Elke zwangerschap en geboorte is weer anders, wat het werk

daarom iedere dag weer uitdagend maakt. Juist omdat iedereen anders is vind ik het belangrijk om te luisteren naar jullie wensen en mijn zorg hierop af te stemmen, voel je dus ook vrij om dit aan te geven!

Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten!