Waarnemend verloskundigen

Wij hebben een vaste waarneemster, Mariska. Zij werkt al jaren voor ons!

Mariska den Hartog 20170306-IMG_2590-zw
Vanaf  september 2016 versterk ik het team van La Vita. Na de studie ‘Vroedkunde’ in Antwerpen ben ik snel weer naar Nederland teruggekomen om hier als verloskundige te gaan werken. Inmiddels ben ik bij La Vita aan de slag gegaan en kan ik jullie daar tegenkomen op het spreekuur, tijdens de bevalling of in het kraambed.
Ik vind het heel mooi om een zwangere met haar partner te begeleiden in een bijzondere en kwetsbare periode van hun leven. Soms ook in een moeilijke periode waarin er van alles op jullie af kan komen. Het opbouwen van een vertrouwensband vind ik hierbij erg belangrijk. Het geeft me voldoening als ik jullie kan begeleiden op een manier die bij jullie past. En dat kan alleen als we elkaar goed leren kennen. Geef dan ook gerust aan waar je behoefte aan hebt!
Ik hoop jullie snel te ontmoeten, tot dan!

 

Af en toe komt Lisette ons team versterken. Zij stelt zich hieronder voor.

Lisette van de Werf
Komende tijd kom ik de praktijk La Vita versterken. Mijn naam is Lisette van der Werf en ik ben sinds juli in Apeldoorn komen wonen. Hiervoor heb ik 7 jaar een eigen verloskundigenpraktijk gehad in Uithoorn, waar ik met veel plezier heb gewerkt en vele wondertjes heb mogen verwelkomen. Ondanks de mooie tijd in Uithoorn zijn we hier heen verhuisd met onze 2 prachtige dochters Josephine en Cathelijne omdat we graag bij familie willen wonen, dicht bij de prachtige Veluwe en alles wat Apeldoorn nog meer te bieden heeft.

Verloskunde is een prachtig vak wat ik met veel passie en liefde beoefenen. Wie weet ontmoeten we elkaar komende weken, ik heb er veel zin in!